Opslagruimtes-huren.nl - Almere
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Almere

Mini Opslag Almere
Omroepweg 11, 1324 KT Almere

Verhuizen, verbouwen, samenwonen of een lange reis? En ruimte nodig voor uw inboedel, motor of voorraad? Bij Mini Opslag Almere bent u er van verzekerd dat uw spullen veilig en droog staan. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Er is 24 uur per dag cameratoezicht en uw unit is beveiligd met een uniek alarm. U huurt al vanaf 1,40 per week. De units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur, ook 24 uurs ruimtes. U kunt gemakkelijk laden en lossen voor uw unit. Bovendien kunt u gratis gebruik van verhuisbus of aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Almere Stad
Zenderstraat 26, 1324 KS Almere

In dit pand gelegen aan de zenderstraat nabij de s102 wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Almere Buiten
Koningsbeltweg 2, 1329 AG Almere

In dit pand gelegen aan de koningsbeltweg nabij afslag 6 van deA6 wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Almere

Self storage in Almere
Self storage in Almere is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Almere. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Almere. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Almere.

Verhuisbus in Almere
Veel aanbieders van opslagruimte in Almere stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Almere, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Almere.

Aanhangwagen in Almere
Veel aanbieders van opslagruimte in Almere stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Almere, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Almere.

Verpakkingsmaterialen in Almere
De meeste aanbieders van self-storage in Almere hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Almere
Veel aanbieders van opslagruimte in Almere hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Almere zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Almere?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Almere onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Almere en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Almere.

Particulier in Almere
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Almere kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Almere):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Almere.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Almere: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl