Opslagruimtes-huren.nl - Amsterdam
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Amsterdam

Zuid (Amstel)
Van Marwijk Kooystraat 11, 1096 BR Amsterdam

Op deze locatie wordt zo'n 1000 vierkante meter aangeboden verdeeld over 200 units die variėren van 1 tm 50 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren.De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Mini Opslag Amsterdam Zuid
Joan Muyskenweg 38, 1099 CK Amsterdam

Verhuizen, verbouwen, samenwonen of een lange reis? En ruimte nodig voor uw inboedel, motor of voorraad? Bij Mini Opslag Amsterdam Zuid bent u er van verzekerd dat uw spullen veilig en droog staan. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Er is 24 uur per dag cameratoezicht en uw unit is beveiligd met een uniek alarm. U huurt al vanaf € 1,40 per week. De units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur, ook 24 uurs ruimtes. U kunt gemakkelijk laden en lossen voor uw unit. Bovendien kunt u gratis gebruik van verhuisbus of aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Centrum
Transformatorweg 24, 1014 AK Amsterdam

In dit pand gelegen aan de S102 (afslag van A10) wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Amsterdam West
Aletta Jacobslaan 3, 1066 BP Amsterdam

In dit pand gelegen aan de S107 (afslag van A10) wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Mini Opslag in Amsterdam West
Oderweg 1, 1043 AG Amsterdam

Verhuizen, verbouwen, samenwonen of een lange reis? En ruimte nodig voor uw inboedel, motor of voorraad? Bij Mini Opslag Amsterdam West bent u er van verzekerd dat uw spullen veilig en droog staan. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Er is 24 uur per dag cameratoezicht en uw unit is beveiligd met een uniek alarm. U huurt al vanaf € 1,40 per week. De units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur, ook 24 uurs ruimtes. U kunt gemakkelijk laden en lossen voor uw unit. Bovendien kunt u gratis gebruik van verhuisbus of aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Zuid-Oost
Hoogoorddreef 69, 1101 BB Amsterdam ZO

In dit pand wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Amstel
Van Marwijk Kooystraat 5, 1096 BR Amsterdam

Dit gebouw is gelegen op het Amstel Businesspark en heeft meerdere verdiepingen. Op deze verdiepingen zijn opslagunits gebouwd van diverse groottes. Er worden schone, droge, verwarmde en geventileerde opslagruimtes aangeboden. De opslagruimte is gemakkelijk te bereiken via de drive-through ingang. Er is ook een mogelijkheid tot het huren van een eigen postbus.

Meer informatie / prijsopgave


Centrum
Wibautstraat 135-139, 1091 GP Amsterdam

Op deze locatie wordt opslagruimte aangeboden die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag , archiefopslag , meubelopslag , goederenopslag of tijdelijke overslag. Er is ruimte beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 200m3 in diverse units tegen flexibele voorwaarden.

Meer informatie / prijsopgave


Contactweg
Contactweg 30C, 1014 AN Amsterdam

Op deze locatie wordt opslagruimte aangeboden die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag , archiefopslag , meubelopslag , goederenopslag of tijdelijke overslag. Er is ruimte beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 200m3 in diverse units tegen flexibele voorwaarden. Deze aanbieder biedt teven het gratis gebruik van grote verhuisbussen aan.

Meer informatie / prijsopgave


Noord
Softwareweg 4, 1033 MK Amsterdam

Openingsdatum (gepland) : 15.02.2009

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Amsterdam

Self storage in Amsterdam
Self storage in Amsterdam is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Amsterdam. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Amsterdam. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Amsterdam.

Verhuisbus in Amsterdam
Veel aanbieders van opslagruimte in Amsterdam stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Amsterdam, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Amsterdam.

Aanhangwagen in Amsterdam
Veel aanbieders van opslagruimte in Amsterdam stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Amsterdam, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Amsterdam.

Verpakkingsmaterialen in Amsterdam
De meeste aanbieders van self-storage in Amsterdam hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Amsterdam
Veel aanbieders van opslagruimte in Amsterdam hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Amsterdam zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Amsterdam?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Amsterdam onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Amsterdam en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Amsterdam.

Particulier in Amsterdam
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Amsterdam kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Amsterdam):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Amsterdam.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Amsterdam: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl