Opslagruimtes-huren.nl - Beverwijk
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Beverwijk

Mini Opslag Beverwijk
Randweg 53, 1948 NS Beverwijk

Verhuizen, verbouwen, samenwonen of een lange reis? En ruimte nodig voor uw inboedel, motor of voorraad? Bij Mini Opslag Beverwijk bent u er van verzekerd dat uw spullen veilig en droog staan. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Er is 24 uur per dag cameratoezicht en uw unit is beveiligd met een uniek alarm. U huurt al vanaf 1,40 per week. De units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur, ook 24 uurs ruimtes. U kunt gemakkelijk laden en lossen voor uw unit. Bovendien kunt u gratis gebruik van verhuisbus of aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Parallelweg
Parallelweg 122c, 1948 NN Beverwijk

Op deze locatie op de parallelweg naast de McDonalds wordt opslagruimte aangeboden die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag , archiefopslag , meubelopslag , goederenopslag of tijdelijke overslag. Er is ruimte beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 200m3 in diverse units tegen flexibele voorwaarden. Op deze locatie is het mogelijk gratis gebruik te maken van een aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Beverwijk

Self storage in Beverwijk
Self storage in Beverwijk is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Beverwijk. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Beverwijk. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Beverwijk.

Verhuisbus in Beverwijk
Veel aanbieders van opslagruimte in Beverwijk stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Beverwijk, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Beverwijk.

Aanhangwagen in Beverwijk
Veel aanbieders van opslagruimte in Beverwijk stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Beverwijk, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Beverwijk.

Verpakkingsmaterialen in Beverwijk
De meeste aanbieders van self-storage in Beverwijk hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Beverwijk
Veel aanbieders van opslagruimte in Beverwijk hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Beverwijk zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Beverwijk?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Beverwijk onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Beverwijk en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Beverwijk.

Particulier in Beverwijk
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Beverwijk kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Beverwijk):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Beverwijk: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl