Opslagruimtes-huren.nl - Delft
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Delft

Kleveringweg
Kleveringweg 16, 2616 LZ Delft

In dit pand gelegen aan de A13 (afslag 8) naast Mcdonalds wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Delft Zuid
Karrepad 4, 2623 SE Delft

Openingsdatum (gepland) : 17.12.2008

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Delft

Self storage in Delft
Self storage in Delft is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Delft. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Delft. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Delft.

Verhuisbus in Delft
Veel aanbieders van opslagruimte in Delft stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Delft, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Delft.

Aanhangwagen in Delft
Veel aanbieders van opslagruimte in Delft stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Delft, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Delft.

Verpakkingsmaterialen in Delft
De meeste aanbieders van self-storage in Delft hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Delft
Veel aanbieders van opslagruimte in Delft hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Delft zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Delft?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Delft onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Delft en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Delft.

Particulier in Delft
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Delft kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Delft):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Delft: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl