Opslagruimtes-huren.nl - Ede
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Ede

Galvanistraat
Galvanistraat 4, 6716 AE Ede

In dit pand gelegen op industrieterrein Frankeneng/Heestereng nabij de A12 wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Ede

Self storage in Ede
Self storage in Ede is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Ede. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Ede. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Ede.

Verhuisbus in Ede
Veel aanbieders van opslagruimte in Ede stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Ede, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Ede.

Aanhangwagen in Ede
Veel aanbieders van opslagruimte in Ede stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Ede, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Ede.

Verpakkingsmaterialen in Ede
De meeste aanbieders van self-storage in Ede hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Ede
Veel aanbieders van opslagruimte in Ede hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Ede zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Ede?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Ede onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Ede en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Ede.

Particulier in Ede
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Ede kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Ede):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Ede: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl