Opslagruimtes-huren.nl - Eindhoven
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Eindhoven

Ambachtsweg
Ambachtsweg 1, 5627 BZ Eindhoven

Op deze locatie wordt zo'n 2000 vierkante meter aangeboden verdeeld over 450 units die variŽren van 1 tm 50 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Wekkerstraat
Wekkerstraat 20, 5652 AN Eindhoven

In dit pand gelegen nabij afslag 31 van de A2 aan de wekkerstraat wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Centrum
Ruysdaelbaan 35 B, 5613 DX Eindhoven

Op deze locatie wordt zo'n 2000 vierkante meter aangeboden verdeeld over 400 units die variŽren van 1 tm 50 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Best
Industrieweg 220, 5683 CH Best

Deze locatie herbergt ruime opslagunits van uiteenlopende volumes, er zijn boxen te huur vanaf 1 m≥ tot wel 50 m≥.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Eindhoven

Self storage in Eindhoven
Self storage in Eindhoven is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Eindhoven. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Eindhoven. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Eindhoven.

Verhuisbus in Eindhoven
Veel aanbieders van opslagruimte in Eindhoven stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Eindhoven, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Eindhoven.

Aanhangwagen in Eindhoven
Veel aanbieders van opslagruimte in Eindhoven stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Eindhoven, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Eindhoven.

Verpakkingsmaterialen in Eindhoven
De meeste aanbieders van self-storage in Eindhoven hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Eindhoven
Veel aanbieders van opslagruimte in Eindhoven hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Eindhoven zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Eindhoven?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Eindhoven onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Eindhoven en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Eindhoven.

Particulier in Eindhoven
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Eindhoven kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Eindhoven):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Eindhoven.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Eindhoven: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl