Opslagruimtes-huren.nl - Enschede
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Enschede

Kanaalstraat
Kanaalstraat 219, 7547 AS Enschede

In dit pand aan de Kanaalstraat wordt naast opslagruimte voor particulieren en bedrijven ook de mogelijkheid geboden om een postbus te huren. Bovendien beschikt deze aanbieder ook over bussen en aanhangers om uw inboedel of archief te vervoeren. Deze locatie is daarnaast ook uitermate geschikt voor de opslag van uw archief.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Enschede

Self storage in Enschede
Self storage in Enschede is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Enschede. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Enschede. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Enschede.

Verhuisbus in Enschede
Veel aanbieders van opslagruimte in Enschede stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Enschede, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Enschede.

Aanhangwagen in Enschede
Veel aanbieders van opslagruimte in Enschede stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Enschede, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Enschede.

Verpakkingsmaterialen in Enschede
De meeste aanbieders van self-storage in Enschede hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Enschede
Veel aanbieders van opslagruimte in Enschede hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Enschede zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Enschede?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Enschede onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Enschede en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Enschede.

Particulier in Enschede
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Enschede kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Enschede):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Enschede: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl