Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact
Veelgestelde vragen (Frequently Asked Questions)
Hieronder vindt u een overzicht van de vragen die het vaakst gesteld zijn aan de medewerkers van onze helpdesk.

Wat is self-storage?
Self storage is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven. Self storage is een flexibele oplossing voor het opslaan van goederen, dit geldt voor zowel tijdelijk als permanente opslag. U kunt een opslagruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte

Wat zijn de kosten van het huren van opslagruimte (self-storage)?
De kosten van het huren van opslagruimte zijn verschillend. Er zijn aanbieders die al starten vanaf € 4. Afhankelijk van de locatie, de duur van opslag en de afmeting kan dit bedrag variėren. Indien u in onze database klikt op een van de panden waar u interesse in heeft, zult u snel een offerte toegestuurd krijgen.

Zijn mijn goederen verzekerd wanneer ik gebruik maak van een aanbieder van self-storage?
De goederen zijn in de opslaglocatie beperkt verzekerd, maar bij de meeste verzekeraars kunt u uw inboedelverzekering overzetten op het adres van opslaglocatie. Natuurlijk kunt u bij de meeste opslagbedrijven ook een opslagverzekering afsluiten.

Hoe is het gesteld met de veiligheid van mijn opgeslagen goederen?
Bijna iedere aanbieder van self-storage is voorzien van cameratoezicht en toegangscontrole, bovendien heeft iedere huurder een eigen sleutel van zijn/haar opslagunit.

Hoe snel kan ik een opslagruimte huren?
Bij de meeste aanbieders kunt u, indien er beschikbaarheid is, zeer snel overgaan tot het aanhuren van opslagruimte. De meeste aanbieders hanteren de volgende eisen:

 • Een geldig legitimatiebewijs
 • De eerste betaling (vaak een borg en soms 1 of meerdere maanden huur)
 • Uitreksel KvK indien zakelijk verhuur

  Hoe weet ik hoeveel ruimte ik nodig heb?
  De medewerkers van de verschillende aanbieders beschikken vrijwel altijd over een zogeheten ruimtecalculator. Dit is een middel waarmee u kunt bepalen wat uw behoefte aan opslagruimte is. Bovendien kunt u hiermee direct de kosten van de self-storage inzichtelijk krijgen.

  Wat is de gemiddelde huurtermijn voor het huren van een opslagruimte bij een aanbieder van self-storage?
  De huurtermijn is zeer flexibel, het loopt bij de meeste aanbieders van een aantal weken tot een aantal maanden. Er wordt wel veel gewerkt met een opzegtermijn, houdt hier rekening mee.

  Ik heb opslagruimte te huur, hoe kan ik dit op deze site te huur aanbieden?
  Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar aanbieders van opslagruimte die onze database verder aanvullen. Klik hier voor meer informatie.

 • © Opslagruimtes-huren.nl - Sitemap