Opslagruimtes-huren.nl - Groningen
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Groningen

Peizerweg
Peizerweg 130, 9727 AN Groningen

Op deze locatie aan de Peizerweg wordt zo'n 6100 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1000 units die variŽren van 1 tm 250 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Ulgersmaweg
Ulgersmaweg 44, 9731 BV Groningen

In dit pand wordt tijdelijke of permanente ruimte voor de opslag van uiteenlopende goederen voor particuliere en bedrijven aangeboden. De units verschillen van grootte zodat uw opslagruimte altijd op maat beschikbaar is. De goederen worden door middel van een 24 uur- video bewakingbeveiligd. Toegang is alleen mogelijk door middel van uw eigen persoonlijke elektronische sleutel.

Meer informatie / prijsopgave


Euroborg
Bornholmstraat 62 B, 9723 AZ Groningen

Op deze locatie nabij stadion Euroborg wordt zo'n 5700 vierkante meter aangeboden verdeeld over 220 units die variŽren van 1 tm 450 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Ook worden er stallingruimten in de open lucht aangeboden. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Groningen

Self storage in Groningen
Self storage in Groningen is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Groningen. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Groningen. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Groningen.

Verhuisbus in Groningen
Veel aanbieders van opslagruimte in Groningen stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Groningen, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Groningen.

Aanhangwagen in Groningen
Veel aanbieders van opslagruimte in Groningen stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Groningen, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Groningen.

Verpakkingsmaterialen in Groningen
De meeste aanbieders van self-storage in Groningen hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Groningen
Veel aanbieders van opslagruimte in Groningen hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Groningen zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Groningen?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Groningen onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Groningen en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Groningen.

Particulier in Groningen
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Groningen kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Groningen):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Groningen: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl