Opslagruimtes-huren.nl - Haarlem
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Haarlem

Pieter Goedkoopweg
Pieter Goedkoopweg 1, 2031 EL Haarlem

In dit pand wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Spaarndamseweg
Spaarndamseweg 380, 2022 EA Haarlem

Binnenkort wordt ook aan de Spaarndamseweg een self-storage vestiging geopend. Op deze locatie wordt opslagruimte aangeboden die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld inboedelopslag , archiefopslag , meubelopslag , goederenopslag of tijdelijke overslag. Er komt ruimte beschikbaar vanaf 1m3 tot en met 200m3 in diverse units tegen flexibele voorwaarden.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Haarlem

Self storage in Haarlem
Self storage in Haarlem is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Haarlem. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Haarlem. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Haarlem.

Verhuisbus in Haarlem
Veel aanbieders van opslagruimte in Haarlem stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Haarlem, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Haarlem.

Aanhangwagen in Haarlem
Veel aanbieders van opslagruimte in Haarlem stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Haarlem, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Haarlem.

Verpakkingsmaterialen in Haarlem
De meeste aanbieders van self-storage in Haarlem hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Haarlem
Veel aanbieders van opslagruimte in Haarlem hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Haarlem zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Haarlem?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Haarlem onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Haarlem en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Haarlem.

Particulier in Haarlem
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Haarlem kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Haarlem):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Haarlem: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl