Opslagruimtes-huren.nl - Hilversum
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Hilversum

Vreelandseweg
Vreelandseweg 5a, 1216 CG Hilversum

Op deze locatie wordt zo'n 1500 vierkante meter aangeboden verdeeld over 400 units die variŽren van 1 tm 100 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en uitstekend beveiligd. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Hilversum

Self storage in Hilversum
Self storage in Hilversum is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Hilversum. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Hilversum. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Hilversum.

Verhuisbus in Hilversum
Veel aanbieders van opslagruimte in Hilversum stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Hilversum, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Hilversum.

Aanhangwagen in Hilversum
Veel aanbieders van opslagruimte in Hilversum stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Hilversum, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Hilversum.

Verpakkingsmaterialen in Hilversum
De meeste aanbieders van self-storage in Hilversum hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Hilversum
Veel aanbieders van opslagruimte in Hilversum hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Hilversum zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Hilversum?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Hilversum onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Hilversum en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Hilversum.

Particulier in Hilversum
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Hilversum kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Hilversum):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Hilversum.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Hilversum: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl