Opslagruimtes-huren.nl - Hoofddorp
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Hoofddorp

Parellaan
Parellaan 2, 2132 WS Hoofddorp

Deze vestiging is zeer gunstig gelegen aan de Parellaan op bedrijventerrein Graan voor Visch-Zuid. Rijdend op de Van Heuven Goedhartlaan ziet u het gebouw al liggen achter het Shell tankstation.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Hoofddorp

Self storage in Hoofddorp
Self storage in Hoofddorp is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Hoofddorp. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Hoofddorp. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Hoofddorp.

Verhuisbus in Hoofddorp
Veel aanbieders van opslagruimte in Hoofddorp stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Hoofddorp, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Hoofddorp.

Aanhangwagen in Hoofddorp
Veel aanbieders van opslagruimte in Hoofddorp stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Hoofddorp, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Hoofddorp.

Verpakkingsmaterialen in Hoofddorp
De meeste aanbieders van self-storage in Hoofddorp hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Hoofddorp
Veel aanbieders van opslagruimte in Hoofddorp hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Hoofddorp zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Hoofddorp?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Hoofddorp onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Hoofddorp en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Hoofddorp.

Particulier in Hoofddorp
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Hoofddorp kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Hoofddorp):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen
De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Hoofddorp: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl