Opslagruimtes-huren.nl - Maastricht
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Maastricht

Sint-Gerardusweg
Sint-Gerardusweg 50, 6224 LV Maastricht

In dit pand gelegen nabij de N278 aan de Sint-Gerardusweg wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Galjoenweg
Galjoenweg 41, 6222 NS Maastricht

Op deze locatie zal opslagruimte worden aangeboden vanaf 1m3, per maand te huur. De opslagruimtes worden goed geconditioneerd en uitstekend beveiligd. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zullen bereikbaar zijn van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Maastricht

Self storage in Maastricht
Self storage in Maastricht is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Maastricht. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Maastricht. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Maastricht.

Verhuisbus in Maastricht
Veel aanbieders van opslagruimte in Maastricht stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Maastricht, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Maastricht.

Aanhangwagen in Maastricht
Veel aanbieders van opslagruimte in Maastricht stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Maastricht, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Maastricht.

Verpakkingsmaterialen in Maastricht
De meeste aanbieders van self-storage in Maastricht hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Maastricht
Veel aanbieders van opslagruimte in Maastricht hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Maastricht zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Maastricht?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Maastricht onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Maastricht en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Maastricht.

Particulier in Maastricht
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Maastricht kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Maastricht):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Maastricht.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Maastricht: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl