Opslagruimtes-huren.nl - Utrecht
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Utrecht

Mini Opslag Utrecht
Reactorweg 17, 3542 AD Utrecht

Verhuizen, verbouwen, samenwonen of een lange reis? En ruimte nodig voor uw inboedel, motor of voorraad? Bij Mini Opslag Utrecht bent u er van verzekerd dat uw spullen veilig en droog staan. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Er is 24 uur per dag cameratoezicht en uw unit is beveiligd met een uniek alarm. U huurt al vanaf 1,40 per week. De units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 uur, ook 24 uurs ruimtes. U kunt gemakkelijk laden en lossen voor uw unit. Bovendien kunt u gratis gebruik van verhuisbus of aanhangwagen.

Meer informatie / prijsopgave


Franciscus
Franciscusdreef 68, 3565 AC Utrecht

In dit pand gelegen aan de franciscusdreef wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Cartesiusweg
Cartesiusweg 90, 3534 BD Utrecht

Op deze locatie aan de Cartesiusweg wordt zo'n 4000 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1200 units die variren van 1 tm 100 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Cartesius
Nijverheidsweg 2, 3534 AM Utrecht

In dit pand gelegen aan de nijverheidsweg achter de Esso wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Utrecht

Self storage in Utrecht
Self storage in Utrecht is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Utrecht. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Utrecht. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Utrecht.

Verhuisbus in Utrecht
Veel aanbieders van opslagruimte in Utrecht stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Utrecht, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Utrecht.

Aanhangwagen in Utrecht
Veel aanbieders van opslagruimte in Utrecht stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Utrecht, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Utrecht.

Verpakkingsmaterialen in Utrecht
De meeste aanbieders van self-storage in Utrecht hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Utrecht
Veel aanbieders van opslagruimte in Utrecht hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Utrecht zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Utrecht?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Utrecht onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Utrecht en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Utrecht.

Particulier in Utrecht
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Utrecht kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Utrecht):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Utrecht.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Utrecht: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

Opslagruimtes-huren.nl