Opslagruimtes-huren.nl - Zoetermeer
          Homepage             Zoekopdracht             Tips             FAQ             Adverteren             Contact


Zoetermeer

Bleiswijkseweg
Bleiswijkseweg 35, 2712 PB Zoetermeer

In dit pand gelegen aan de A12 (afslag 7) naast Siemens wordt opslagruimte in diverse units aangeboden. Het biedt een tijdelijke en/of permanente oplossing voor iedere vorm van opslag die u nodig kunt hebben. Als uw ruimte thuis of op de zaak niet meer toereikend is of als er veranderingen in uw leven of woonsituatie staan te gebeuren, biedt dit pand u makkelijke opslagmogelijkheden zonder stress. De opslagruimtes zijn schoon, droog, veilig en bevinden zich in speciaal daarvoor ingerichte gebouwen.

Meer informatie / prijsopgave


Industrieweg
Industrieweg 7, 2712 LA Zoetermeer

Op deze locatie aan de Industrieweg wordt zo'n 3500 vierkante meter aangeboden verdeeld over 1100 units die variŽren van 1 tm 100 vierkante meter. De opslagruimtes zijn goed geconditioneerd en de temperatuur is gegarandeerd minimaal 12 graden. Er worden gratis aanhangwagens aangeboden voor particulieren. De ruimtes zijn bereikbaar van 06.00 tot 23.00 uur.

Meer informatie / prijsopgave


Achtergrond informatie over opslagruimte en self-storage in Zoetermeer

Self storage in Zoetermeer
Self storage in Zoetermeer is een doe-het-zelf vorm voor het opslaan van goederen voor zowel particulieren als bedrijven in Zoetermeer. Self storage is de meest flexibele oplossing voor zowel tijdelijk als permanente opslag in Zoetermeer. U kunt een ruimte huren, zo groot of zo klein als u nodig heeft, voor zo lang of kort als u wilt en u heeft altijd gratis toegang tot uw ruimte in Zoetermeer.

Verhuisbus in Zoetermeer
Veel aanbieders van opslagruimte in Zoetermeer stellen verhuisbussen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Zoetermeer, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een verhuisbus kunt huren in Zoetermeer.

Aanhangwagen in Zoetermeer
Veel aanbieders van opslagruimte in Zoetermeer stellen gratis een aanhangwagen ter beschikking of hebben afspraken met partners in Zoetermeer, zodat u via de aanbieder tegen gunstige voorwaarden een aanhangwagen kunt huren in Zoetermeer.

Verpakkingsmaterialen in Zoetermeer
De meeste aanbieders van self-storage in Zoetermeer hebben een zeer breed assortiment van verpakkingsmaterialen beschikbaar. Zo verkopen zij diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matrashoezen, meubelhoezen en tape.

Gereedschapverhuur in Zoetermeer
Veel aanbieders van opslagruimte in Zoetermeer hebben afspraken gemaakt met zakelijke partners in Zoetermeer zodat u als huurder kunt profiteren bij bijvoorbeeld het huren van een bus met een aantrekkelijke korting. Tevens worden er vaak zaken, zoals verhuiswielen of verhuisdekens gratis ter beschikking gesteld.

Wat kan ik allemaal opslaan in Zoetermeer?
Inboedel, goederen, archief of voorraad, bijna alles kan en mag. Het maakt niet uit hoe groot of hoe klein, zolang als het geen ontvlambare (chemische) producten, bederfelijke levensmiddelen of illegale goederen betreft.

Vaak wordt er bij self-storage in Zoetermeer onderscheid gemaakt tussen de verhuur van opslagruimte aan particulieren in Zoetermeer en de verhuur van opslagruimte aan bedrijven in Zoetermeer.

Particulier in Zoetermeer
Particulieren kunnen bijvoorbeeld in de volgende gevallen handig gebruik maken van self-storage:

  • Tijdens verbouwing van uw huis, om uw meubelen en andere inboedel op te slaan.
  • De opslag van vakantiespullen en andere seizoensartikelen, zoals ski's, skibox, surfboard, zeilen, spullen voor de boot etc.
  • Door gezinsuitbreiding wordt de ruimte in uw huis te krap
  • Meer ruimte tijdens een verhuizing
Bij de meeste aanbieders in Zoetermeer kunt u al opslagruimte huren vanaf 1m3.

Voordelen self-storage particulieren (huren van opslagruimte voor particulieren bij een aanbieder van self-storage in Zoetermeer):

  • Uw spullen staan veilig, droog en verwarmd
  • U betaalt alleen de opslagruimte die u nodig heeft
  • U kunt gebruik maken flexibele huurtermijnen

De website Business-centers.nl biedt u een volledig overzicht van kantoorruimte huren in bedrijfsverzamelgebouw in Zoetermeer.

De database bevat panden van o.a de volgende opslagruimte en self-storage verhuurders in Zoetermeer: ABC-opslagunits, Allsafe, Boedelbeheer, Box-Inn, Brakenhoff, Citybox, Devon self storage, Easybox, Easy-unit, Eurobox self-storage, Extrabox self-storage, Huureenbox, Kubus, Safe storage, Shurgard, Space-winner, STOOR.

© Opslagruimtes-huren.nl